NYHETER

RAMBERG ADVOKATER SÖKER EN ADMINISTRATIV GENERALIST MED INTRESSE FÖR EKONOMI

Ramberg Advokater är en väletablerad affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klienternas olika verksamheter. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av vårt administrativa team. I ditt arbete ingår bland annat enklare bokföring, klientfakturering samt övriga göromål inom administrationen. Arbetet är självständigt i en kreativ och stimulerande miljö. Tjänsten är ett vikariat (minst 75%) på fyra månader med start den 1 september 2022, alternativt annan närliggande dag som vi enas om.

Vi söker
Vi söker dig som har någon erfarenhet av administration och ekonomi med intresse och ambition att utvecklas inom dessa områden. Som person vill vi att du är noggrann, driven och ansvarstagande. Vidare ser vi gärna att du är en social och öppen person som trivs att arbeta både självständigt och i team. En fullständig gymnasieexamen och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss får du möjlighet att verka i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med en närmast familjär stämning och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på affärsmässighet utifrån våra värdeord glädje, engagemang och respekt. På kontoret, som ligger centralt i Stockholm, är vi cirka 40 medarbetare som alla är viktiga för byråns verksamhet.

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande och vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, dock med sista ansökningsdag den 10 juli 2022. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Sara Söderman, Administrativ chef, telefon 073 091 65 54. Ansök genom att skicka in ditt CV, personliga brev samt relevanta betyg och intyg till hr@ramberglaw.se.

Välkommen med din ansökan!