KARRIÄR

Ramberg Advokater söker biträdande jurist inom M&A och aktiemarknad

Nu letar vi fler talanger med stor nyfikenhet för M&A och aktiemarknad till vårt corporate-team.

Rambergs corporate-team består av åtta ambitiösa, kompetenta och skickliga jurister, alla service-minded och alltid i startställning att leverera högkvalitativ och konkret rådgivning. Vi jobbar specialiserat med M&A, riskkapital, aktiemarknad och bolagsrätt. Bland våra kunder finns börsbolag, riskkapitalbolag, tillväxtföretag och start-ups. Hos oss är varje individ viktig och vi stöttar varandra att leverera goda resultat. Alla är med och bidrar. Vi siktar högt och har roligt medan vi gör det!

Vi söker dig…
…som gärna har ett par års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag inom M&A/riskkapital och aktiemarknad. Även du som är nyutexaminerad, eller snart tar din juristexamen, med goda resultat och som har ett stort intresse och nyfikenhet för affärer och företagande är intressant. Oavsett erfarenhet så vill du vara med på vår fortsatta resa att utveckla Ramberg. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi vill därför att du:

  • är ambitiös, engagerad och en starkt driven team-spelare, redo att prestera det där lilla extra,
  • är noggrann och har förmågan att leverera kvalité, i alla lägen,
  • har ett kommersiellt intresse, inställning och förståelse, som matchar vår devis ”Juridik för bättre affärer”,
  • är en positiv och utåtriktad person, som trivs i sociala sammanhang och med nätverkande.

Vi kan erbjuda dig…
…ett härligt och sammanhållet team och en byrå med högt i tak, där vi uppskattar sociala aktiviteter. Du kommer tidigt att involveras i spännande projekt såsom förvärv, kapitalanskaffningar, kapitalmarknadstransaktioner och bolagsstämmor. Vi har hög partner-närvaro i våra projekt, något våra kunder uppskattar. Det innebär också att du får en snabbare utvecklingskurva.

Ramberg är en affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen, och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klienternas verksamheter.

Varmt välkommen med din ansökan…
…till hr@ramberglaw.se. Vi hoppas du hör av dig inom kort. Vi hanterar ansökningar löpande.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lars Widhagen, lars.widhagen@ramberglaw.se
Malin Tiberg, malin.tiberg@ramberglaw.se