KARRIÄR

Ramberg Advokater söker erfaren jurist till Regulatory-, Compliance- och miljörätts-team 

Rollen som biträdande jurist på Ramberg Advokater innebär att du får möjlighet att arbeta i intressanta projekt med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Du kommer att arbeta tillsammans med några av de ledande experterna inom olika rättsområden. Du får stort ansvar redan från dag ett och vi ger dig alla verktyg du behöver på din karriärresa.

Vi söker nu en ny kollega till vårt Regulatory-, Compliance- och miljörätts-team som bistår nationella och internationella aktörer inom reglerade branschsektorer (såsom kemikalier, livsmedel, läkemedel, medicinteknik, kosmetik, life sciences, jordbruk, teknik m.fl.) där rättsliga och regulatoriska frågeställningar om säkerhet, hälsa och miljö är centrala för verksamheten.

Som jurist i detta team kommer du att få arbeta med omväxlande och komplexa arbetsuppgifter som spänner över flera tvärvetenskapliga områden såsom EU-rätt, miljörätt, avtalsrätt, förvaltningsrätt, internationell handelsrätt, toxikologi, kemi, biologi, medicin, farmakologi, elektronik etc.

För att du ska trivas och komma väl tillrätta i teamet är ett stort intresse för naturvetenskap och mycket goda kunskaper i juridik centralt. För att passa i rollen ser vi att du:

  • Har juristexamen och 2-5 års erfarenhet av juridiskt och regulatoriskt arbete från teknikbolag, advokatbyrå, myndighet, departement eller annan likvärdig erfarenhet.
  • Förmåga att göra djupgående rättsliga analyser och överblicka hela rättsområden.
  • Besitter en god analytisk förmåga samt är noggrann och strukturerad.
  • Kan formulera och uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från förvaltningsrätt/kammarrätt, mark- och miljödomstol eller praktik från EU-institutioner. Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande. Ansök genom att skicka in ditt CV, personliga brev, betyg samt övriga relevanta intyg till hr@ramberglaw.se. Ditt personliga brev ska innehålla en beskrivning av dig som person, dina framtidstankar samt en motivering till varför du vill jobba med regulatoriska frågor.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bobby Arash, Advokat/Partner, bobby.arash@ramberglaw.se eller 070-888 28 32, och för övriga frågor kontakta Sara Söderman, Administrativ chef, sara.soderman@ramberglaw.se.

Välkommen med din ansökan!