KARRIÄR

Lediga tjänster

KARRIÄR

Ramberg Advokater söker erfaren jurist till Regulatory-, Compliance- och miljörätts-team 

Rollen som biträdande jurist på Ramberg Advokater innebär att du får möjlighet att arbeta i intressanta projekt med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Du kommer att arbeta tillsammans med några av de ledande experterna inom olika rättsområden. Du får stort ansvar redan från dag ett och vi ger dig alla verktyg du behöver på din karriärresa.

Vi söker nu en ny kollega till vårt Regulatory-, Compliance- och miljörätts-team som bistår nationella och internationella aktörer inom reglerade branschsektorer (såsom kemikalier, livsmedel, läkemedel, medicinteknik, kosmetik, life sciences, jordbruk, teknik m.fl.) där rättsliga och regulatoriska frågeställningar om säkerhet, hälsa och miljö är centrala för verksamheten.

Som jurist i detta team kommer du att få arbeta med omväxlande och komplexa arbetsuppgifter som spänner över flera tvärvetenskapliga områden såsom EU-rätt, miljörätt, avtalsrätt, förvaltningsrätt, internationell handelsrätt, toxikologi, kemi, biologi, medicin, farmakologi, elektronik etc.

För att du ska trivas och komma väl tillrätta i teamet är ett stort intresse för naturvetenskap och mycket goda kunskaper i juridik centralt. För att passa i rollen ser vi att du:

  • Har juristexamen och 2-5 års erfarenhet av juridiskt och regulatoriskt arbete från teknikbolag, advokatbyrå, myndighet, departement eller annan likvärdig erfarenhet.
  • Förmåga att göra djupgående rättsliga analyser och överblicka hela rättsområden.
  • Besitter en god analytisk förmåga samt är noggrann och strukturerad.
  • Kan formulera och uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet från förvaltningsrätt/kammarrätt, mark- och miljödomstol eller praktik från EU-institutioner. Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande. Ansök genom att skicka in ditt CV, personliga brev, betyg samt övriga relevanta intyg till hr@ramberglaw.se. Ditt personliga brev ska innehålla en beskrivning av dig som person, dina framtidstankar samt en motivering till varför du vill jobba med regulatoriska frågor.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bobby Arash, Advokat/Partner, bobby.arash@ramberglaw.se eller 070-888 28 32, och för övriga frågor kontakta Sara Söderman, Administrativ chef, sara.soderman@ramberglaw.se.

Välkommen med din ansökan!

 

KARRIÄR

Ramberg Advokater söker biträdande jurist med intresse för tvistelösning

Ramberg Advokater är en väletablerad affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klienternas verksamheter. Juridik för bättre affärer, helt enkelt. 

Ramberg besitter lång erfarenhet av tvistelösning och våra jurister företräder såväl svenska som utländska klienter i både domstolsprocesser och skiljeförfaranden.

 

Vi söker

Vi söker nu en junior biträdande jurist med notariemeritering eller 1-2 års erfarenhet från advokatbyrå, alternativt annat likvärdigt arbete, med intresse av att arbeta med bl.a. tvistelösning. Du har en mycket god analytisk förmåga samt utmärkta juridiska och språkliga kunskaper. Du har också ett intresse för affärer och klientens verksamhet. Som person är du noggrann, självständig, initiativtagande och ambitiös. Du har även en mycket god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och en bra kollega. Du är också intresserad av att på sikt skapa och utveckla ett brett kontaktnät bland klienter och yrkeskollegor.

 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att verka i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med närmast familjär stämning och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på engagemang och affärsmässighet samtidigt som vi värnar om balans i livet. På kontoret, som ligger i Mood-gallerian, är vi cirka 40 medarbetare som alla är viktiga för verksamhetens framgång.

 

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag den 30 september 2021. Ansök genom att skicka in ditt CV, personliga brev, betyg samt övriga relevanta intyg hr@ramberglaw.se.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pamela Lannerheim Angergård, Advokat/Partner, pamela.lannerheim@ramberglaw.se, och för övriga frågor kontakta Sara Söderman, Administrativ chef, sara.soderman@ramberglaw.se.

Välkommen med din ansökan!