KARRIÄR

Ramberg Advokater söker en ekonomiassistent

Ramberg Advokater är en väletablerad affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klienternas olika verksamheter. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

Om tjänsten
Du kommer att vara en viktig del av vårt administrativa team. Ditt arbete omfattar främst ekonomiassistentuppgifter men även övriga göromål inom administrationen. Arbetet är självständigt och sker i en kreativ och stimulerande miljö. Tjänsten är ett vikariat på minst ett (1) år på grund av föräldraledighet med start den 13 maj 2024, alternativt annan närliggande dag som vi enas om.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Hantering av hela leverantörsreskontrakedjan
  • Löpande bokföring
  • Fakturering till klienter
  • Påminnelse- och inkassohantering
  • Övriga administrativa göromål

Om dig
Vi söker dig som har minst ett (1) års erfarenhet av ekonomi med intresse och ambition att utvecklas inom detta område. Som person är du noggrann, driven, strukturerad och ansvarstagande. Vidare ser vi gärna att du är en social och öppen person som trivs att arbeta både självständigt och i team. En fullständig gymnasieexamen, vana av Officepaketet (främst Word och Excel) och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Fortnox.

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss får du möjlighet att verka i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med en närmast familjär stämning och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans värnar vi en företagskultur med fokus på affärsmässighet utifrån våra värdeord; Engagemang, Professionalitet, Tillgänglighet och Glädje. På kontoret, som ligger centralt i Stockholm, är vi cirka 35 medarbetare som alla är viktiga för byråns verksamhet.

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande och vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, dock med sista ansökningsdag den 15 mars 2024. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Johan Stern, Managing partner, 070-518 68 17. Ansök genom att skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev till hr@ramberglaw.se

Välkommen med din ansökan!