Som student hos oss kommer du att tillsammans med vår HR chef att ha ett introduktionssamtal samt ett utvärderingssamtal där ni kommer gå igenom vad du kan tänka på för din utveckling. Vi erbjuder dig fadder under praktikperioden. Vi kommer även att ha ett flertal sociala aktiviteter under din tid hos oss, allt för att du ska få en så rättvis bild som möjligt hur det är att jobba på Ramberg.

Vi erbjuder en djup inblick i vår affärsjuridiska verksamhet och en möjlighet att omsätta studierna i praktiskt juridiskt arbete. Som praktikant hos oss får du ta del av det dagliga arbetet på en advokatbyrå och arbeta med spännande klienter och intressanta arbetsuppgifter.

Vi vill gärna att du ska ha ett intresse för affärsjuridik och en vilja att utvecklas och arbeta som affärsjurist i framtiden.

Praktiken är oavlönad men du får möjlighet att utöka ditt nätverk och lägg en bra grund för din framtid.

Sommarpraktik
Ramberg Advokater erbjuder under sommaren sommarpraktik för ett antal juriststudenter. Praktikperioden omfattar tre veckor och startar 2 ggr under sommaren. Vi ser helst att du som söker skall ha läst sex eller fler terminer på juristprogrammet. Detta för att du skall få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie hos oss.

Praktik
Ramberg Advokater erbjuder under höst- och vårterminen praktik för dig som läser kursen "Jurdik och praktik" (15 hp). Praktikperioden omfattar en halv termin (cirka 10 veckor) och syftar till att ge allmän träning i rättslig analys och ärendehantering. Exakt praktikperiod avtalas mellan studenten och ansvarig på Ramberg Advokater.